להתאים את הגובה של הIframe לתוכן!

אם מה שיש לכם להגיד לא קשור לפרויקט או גובל בשטות מוחלטת - זה המקום היחידי לעשות את זה.

מנהל: צוות האתר

etgar2004
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 11
הצטרף: 19/11/2004 ב-04:41:00

להתאים את הגובה של הIframe לתוכן!

הודעה שלא נקראהעל ידי etgar2004 » 20/11/2004 ב-23:20:04

איך אני יכול להתאים אוטומטית את הגובה של הIframe לתוכן של הדף שיפתח בתוך הIframe?

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

Re: להתאים את הגובה של הIframe לתוכן!

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 21/11/2004 ב-00:14:36

etgar2004 כתב:איך אני יכול להתאים אוטומטית את הגובה של הIframe לתוכן של הדף שיפתח בתוך הIframe?

תגדיר את הגודל שלו כ *
ואז המשך הדף יהיה שלו .
Feelife,Itzik.
ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

etgar2004
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 11
הצטרף: 19/11/2004 ב-04:41:00

הודעה שלא נקראהעל ידי etgar2004 » 21/11/2004 ב-14:10:01

לא הבנתי...

אתה יכול להסביר שוב?

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 21/11/2004 ב-14:13:06

etgar2004 כתב:לא הבנתי...

אתה יכול להסביר שוב?

במקום להגדיר לו גודל יודע מראש תגדיר את הגודל כ *
Feelife,Itzik.

ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

etgar2004
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 11
הצטרף: 19/11/2004 ב-04:41:00

הודעה שלא נקראהעל ידי etgar2004 » 21/11/2004 ב-14:55:37

אתה מתכוון ל:

height=*

אם כן, אז זה לא עובד..

סמל אישי של המשתמש
Ronny
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 646
הצטרף: 14/11/2004 ב-18:37:22
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Ronny » 21/11/2004 ב-21:31:01

אני לא חושב שזה יכול לעבוד בiframe. גם בפריימים * לא ייתן את התוצאה שאתה רוצה, זה בסך הכל יגרום לפריים לתפוס את כל הגובה שפריימים אחרים לא תפסו. אני מניח שאפשר למצוא לזה פתרון מתוחכם יחסית בjavascript, תנסה לחפש בגוגל משהו כמו resizing iframe height content, יש סיכוי לא רע שתמצא. בהצלחה!

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 21/11/2004 ב-21:54:16

Ronny כתב:אני לא חושב שזה יכול לעבוד בiframe. גם בפריימים * לא ייתן את התוצאה שאתה רוצה, זה בסך הכל יגרום לפריים לתפוס את כל הגובה שפריימים אחרים לא תפסו. אני מניח שאפשר למצוא לזה פתרון מתוחכם יחסית בjavascript, תנסה לחפש בגוגל משהו כמו resizing iframe height content, יש סיכוי לא רע שתמצא. בהצלחה!

נכון ,
ואם כולם מוגדרים כ * אז כל אחד תופס כמה שהוא צריך .
Feelife,Itzik.

ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"


חזור אל “דיון כללי”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים

cron