עזרה בהעברת תוכן מקובץ php ל html

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

kanter
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 151
הצטרף: 12/09/2010 ב-14:35:18

עזרה בהעברת תוכן מקובץ php ל html

הודעה שלא נקראהעל ידי kanter » 11/12/2010 ב-13:56:12

הכנתי קובץ של php שבתוכו יש קוד של באנרים מתחלפים

ואני רוצה לשלב אותו בקובץ overall_footer

הקוד :

קוד: בחר הכל

<!-- INCLUDE -->


לא עוזר יש קוד אחר לפה ?

ועוד משהו קטן

כתובת : http://focus54.net/Banners.php

איך אני יכול להוריד את המסגרת הסגולה מסביב לבאנר ?

Chen
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2897
הצטרף: 02/06/2006 ב-20:49:24
יצירת קשר:

Re: עזרה בהעברת תוכן מקובץ php ל html

הודעה שלא נקראהעל ידי Chen » 11/12/2010 ב-15:43:52

לגבי המסגרת מסביב לבאנר, פשוט תגדיר את המסגרת של התמונה כ-אפס.

לגבי ייבוא הקובץ שלך ל- overall_footer.html, נסה להשתמש ב:

קוד: בחר הכל

<!-- INCLUDEPHP some_file.php -->


בהצלחה.
בברכה,
חן :wink:

kanter
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 151
הצטרף: 12/09/2010 ב-14:35:18

Re: עזרה בהעברת תוכן מקובץ php ל html

הודעה שלא נקראהעל ידי kanter » 11/12/2010 ב-16:54:11

לא זה לא עוזר זה לא למראה כלום.

ואני יודע שאני צריך לשים את המסגרת על אפס אבל אין מסגרת :)

קוד :

קוד: בחר הכל

 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl">
<head>
 <title>החלפת באנרים אוטומטית</title>
</head>
<body>
 <?php
  $rand = rand(1, 5);
  switch ($rand){
   case 1:
    $banner = "http://focus54.net/styles/modestus/imageset/banner01.png";
    $link = "http://focus54.net/viewtopic.php?f=2&t=6&p=6#p6";
    break;
   
   case 2:
    $banner = "http://focus54.net/styles/modestus/imageset/banner01.png";
    $link = "http://focus54.net/viewtopic.php?f=2&t=6&p=6#p6";
    break;
   
   case 3:
    $banner = "banner3";
    $link = "http://www.address3.com";
    break;
   
   case 4:
    $banner = "banner4";
    $link = "http://www.address4.com";
    break;
   
   case 5:
    $banner = "banner5";
    $link = "http://www.address5.com";
    break;
  }
  echo "<a href=\"", $link ,"\"><img src=\"", $banner ,"\"></a>";
 ?>
</body>
</html>

Chen
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2897
הצטרף: 02/06/2006 ב-20:49:24
יצירת קשר:

Re: עזרה בהעברת תוכן מקובץ php ל html

הודעה שלא נקראהעל ידי Chen » 11/12/2010 ב-16:58:23

לגבי ייבוא הקובץ, איפשרת את הרצת ה-PHP בקבצי העיצוב של המערכת (דרך לוח הבקרה למנהל הראשי)?


לגבי התמונה,
מאחר ולא הגדרת את המסגרת של התמונה כלל, הקישור מגדיר עבורה מסגרת בסיסית שמראה כי התמונה הזו היא למעשה קישור.

תגדיר לתמונה מסגרת בעובי 0, והבעיה תיפתר.

בהצלחה.
בברכה,
חן :wink:

kanter
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 151
הצטרף: 12/09/2010 ב-14:35:18

Re: עזרה בהעברת תוכן מקובץ php ל html

הודעה שלא נקראהעל ידי kanter » 11/12/2010 ב-17:51:44

לא הרצתי את הקובץ אני אודה לך אם תוכל להסביר לי איך לעשות זאת

והאם אני צריך לקבועה מסגרת לכל באנר ?


עריכה : את המסגרת פתרתי אך את הרצת הקובץ לא מצאתי גם בחיפוש שום נושא המדבר על זה ...

Chen
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2897
הצטרף: 02/06/2006 ב-20:49:24
יצירת קשר:

Re: עזרה בהעברת תוכן מקובץ php ל html

הודעה שלא נקראהעל ידי Chen » 11/12/2010 ב-20:58:16

kanter כתב:לא הרצתי את הקובץ אני אודה לך אם תוכל להסביר לי איך לעשות זאת
Chen כתב:לגבי ייבוא הקובץ, איפשרת את הרצת ה-PHP בקבצי העיצוב של המערכת (דרך לוח הבקרה למנהל הראשי)?
...


לא כתבתי להריץ משהו, אלא לאשר ולאפשר את הרצת הקוד PHP שלך בקבצי העיצוב של המערכת.

על מנת לאפשר זאת תיכנס ללוח הבקרה למנהל הראשי -> בלשונית "כללי" -> בתפריט הימני בחר ב- "הגדרות אבטחה" (נמצא תחת הגדרות שרת).

בעמוד זה, מצא את הסעיף "אפשר php בערכות:" וסמן אותו כ- כן.

בהצלחה.
בברכה,
חן :wink:

kanter
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 151
הצטרף: 12/09/2010 ב-14:35:18

Re: עזרה בהעברת תוכן מקובץ php ל html

הודעה שלא נקראהעל ידי kanter » 11/12/2010 ב-22:39:19

תודה רבה...


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים

cron