אני לא מבין איך יוצרים את הקוד הזה...

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 833
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

אני לא מבין איך יוצרים את הקוד הזה...

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 09/08/2013 ב-18:35:52

שלום לכולם,

התחלתי ללמוד Html, והגעתי לשיעור שבו אני צריך להקליד קוד שיהיה רקע לכל הדף.

הקוד שאני צריך להקליד:

קוד: בחר הכל

<body style="background-color:#ff0000;">


והקוד שיוצא לי הוא:

קוד: בחר הכל

<";boby style="background"-color:#000000>


כל הקוד הפוך, ואז אני לא יכול לעשות רקע.

אני צריך הסבר מדויק באיזה סימן להתחיל ובאיזה צד.

תודה לכל מי שיעזור :wink:.

שבת שלום :D.

tpdil
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 1204
הצטרף: 20/04/2010 ב-16:11:21
יצירת קשר:

Re: אני לא מבין איך יוצרים את הקוד הזה...

הודעה שלא נקראהעל ידי tpdil » 11/08/2013 ב-03:49:41

תוכל לפרט מה בדיוק לא הבנת?

קוד: בחר הכל

<body style="background-color:#ff0000;">

<body> - מסמן את תחילת התוכן אשר הולך להיות בדף הנ"ל
style - מאפשר הכנסת תגי CSS
דוגמה:

קוד: בחר הכל

<div Style="Css">
"כאב שאתה מרגיש היום הוא כוח שתרגיש מחר, מכל אתגר שאתה נתקל, יש לך הזדמנות לצמוח."

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 833
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

Re: אני לא מבין איך יוצרים את הקוד הזה...

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 16/08/2013 ב-09:39:40

אין צורך לפרט מה כל מילה עושה.

שאני כותב ב Notaped

קוד: בחר הכל

boby>


הכל מתהפך.

צריך לכתוב הפוך?

haim43434
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 394
הצטרף: 16/09/2012 ב-16:54:45

Re: אני לא מבין איך יוצרים את הקוד הזה...

הודעה שלא נקראהעל ידי haim43434 » 16/08/2013 ב-11:25:38

Notaped שלך בעברית ? אם כן תשנה את השפה לאנגלית

גם לי זה קרה ושיניתי לאנגלית

Alter
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 1613
הצטרף: 14/11/2004 ב-21:39:32
מיקום: חיפה

Re: אני לא מבין איך יוצרים את הקוד הזה...

הודעה שלא נקראהעל ידי Alter » 17/08/2013 ב-10:30:44

כל הקובץ צריך להיות משמאל לימין, אתה לוודא את זה על ידי לחיצה במקלדת של צירוף המקשים shift+alt בצד שמאל של המקלדת. כל הטקסט אמור להיות מיושר לשמאל באופן אוטומטי.
Alter.

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 833
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

Re: אני לא מבין איך יוצרים את הקוד הזה...

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 27/08/2013 ב-12:06:25

Alter כתב:כל הקובץ צריך להיות משמאל לימין, אתה לוודא את זה על ידי לחיצה במקלדת של צירוף המקשים shift+alt בצד שמאל של המקלדת. כל הטקסט אמור להיות מיושר לשמאל באופן אוטומטי.


תודה רבה לך על תשובתך המהירה :).

יום מעולה!


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים

cron