איך אני מוסיף סקריפט של צט ישיר?

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

nir1000
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 4
הצטרף: 19/05/2011 ב-13:13:00

איך אני מוסיף סקריפט של צט ישיר?

הודעה שלא נקראהעל ידי nir1000 » 11/08/2013 ב-15:44:15

יש לי סקריפט של צט ישיר ואני רוצה להשתיל אותו בפורום שלי
איך אני עושה את זה
ואפשר הסבר מפורט יחסית כי אני לא כלכך יודע להתעסק בזה
תודה לכל מי שעוזר
ניר

nir1000
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 4
הצטרף: 19/05/2011 ב-13:13:00

Re: איך אני מוסיף סקריפט של צט ישיר?

הודעה שלא נקראהעל ידי nir1000 » 28/08/2013 ב-19:07:25

מישהו?

tpdil
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 1204
הצטרף: 20/04/2010 ב-16:11:21
יצירת קשר:

Re: איך אני מוסיף סקריפט של צט ישיר?

הודעה שלא נקראהעל ידי tpdil » 28/08/2013 ב-19:36:57

היכן אתה מעוניין להשתיל אותו? באיזה חלק באתר?
"כאב שאתה מרגיש היום הוא כוח שתרגיש מחר, מכל אתגר שאתה נתקל, יש לך הזדמנות לצמוח."


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים

cron