ג'יבריש בהמרה של פורום ישן לאולימפוס

אם התקנתם התקנה חדשה, שדרגתם התקנה קיימת או שאתם סתם מתעניינים - בטוח יש לכם שאלות - זה המקום לשאול אותן. אנשי צוות התמיכה המשובח שלנו יודעים לעשות נפלאות ב-phpBB, תנסו אותם.

מנהל: צוות האתר

חוקי הפורום
יש לקרוא את הנושא "חוקי כתיבה והשתתפות בפורום תמיכה" לפני ההשתתפות בפורום זה. בניגוד לפורומים אחרים כאן בקהילה - בפורום תמיכה יש שימוש באזהרות ומשתמשים שלא ישתתפו בפורום עפ"י הכתוב בנושא הנהלים - יורחקו ממנו. אנא, מנעו מכולנו אי נעימות על מנת שנוכל לעזור לכולכם ללא יוצא מן הכלל.
meshel
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 6
הצטרף: 13/08/2007 ב-14:44:59

ג'יבריש בהמרה של פורום ישן לאולימפוס

הודעה שלא נקראהעל ידי meshel » 07/01/2008 ב-18:07:47

שלום,

מאוד התרגשתי לראות את הגרסה החדשה, והחלטתי לשדרג את הפורום הפעיל שלי אליה,
הרמתי בבית מגיבוי את הפורום הישן, התקנתי לידו את אולימפוס - והשתמשתי בפונקצית ההמרה להעביר את תוכן האתר הישן לחדש

הכל עבר בהצלחה רבה (לפחות לפי המסכים)
שתי בעיות נתגלו
1. משום מה לא הצלחתי להתחבר עם האדמין שלי (לא המקורי ולא זה שהגדרתי לפורום החדש) - וגם לא ראיתי אותו בטבלת המשתמשים החדשה
2. העברית בפוסטים (בכולם) הפכה לג'יבריש בגרסה החדשה. לא קריאה באף קידוד - ג'יפה אמיתי (ועוד ביוניקוד)

יש מצב שזה בגלל שהפורום הקודם לא עבד ב Windows 1255 אלא ב iso-8859-8

האם יש דרך לתקן? מה אפשר לעשות? איזה דרכים יש לבצע את ההמרה? אני ממש, ממש רוצה לעבור לגרסה החדשה.
אם אנחנו כבר בעניין, אני משתמש בMobi Threads היום שהייתי שמח להשתמש בו גם בגרסה הבאה (או אפילו במשהו יותר משוכלל שמאפשר עבודה במצב דומה לפורומים של וואלה ותפוז) - אני יודע שזו שאלה שלא קשורה לפורום אבל חשבתי לאחד עניינים...

סמל אישי של המשתמש
Shahar
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 2573
הצטרף: 14/11/2004 ב-18:19:58
מיקום: ישראל
יצירת קשר:

Re: ג'יבריש בהמרה של פורום ישן לאולימפוס

הודעה שלא נקראהעל ידי Shahar » 08/01/2008 ב-21:43:58

שלום,

1. הבעיה הזו, הראשונה שלך, קשורה בין היתר לבעיה השנייה. בעקבות השינויים בקידוד, לפעמים קורה שסיסמאות נדפקות.
אתה צריך להגדיר לעצמך סיסמא חדשה דרך הלוח ניהול, או דרך phpmyadmin, ואז הכל יעבוד. אם אתה מגדיר סיסמא ידנית ולא
דרך הלוח ניהול, זכור שהסיסמאות באולימפוס מקודדות -פעמיים- ב MD5.. ולכן כתוב קוד PHP שיריץ את הסיסמא שלך פעמיים ורק אז
תדביק אותה בתור הסיסמא החדשה שלך.

2. הבעיה אכן קשורה בקידוד.. אתה צריך לשנות את הקידוד של הבסיס נתונים המקורי לקידוד הנכון ולהריץ את השדרוג שוב.. זה הכל (:

לגבי Mobi Threads - אף אחד לא מונע ממך להשתמש בו ברגע שזה יהיה אפשרי.

meshel
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 6
הצטרף: 13/08/2007 ב-14:44:59

Re: ג'יבריש בהמרה של פורום ישן לאולימפוס

הודעה שלא נקראהעל ידי meshel » 08/01/2008 ב-23:06:35

איפה אני יכול למצוא הסבר על איך לעשות את זה? אני לא כזה מומחה גדול.... (אני מדבר על המרת בסיס הנתונים הישן)

לגבי המובי - זה מה שחשבתי, וכנראה זה מה יש...
לגבי הבעיה הראשונה, לא סתם נעלמה הססמא, אלא כל השורה (אין משתמש כזה כלל)

תודה רבה!


חזור אל “תמיכה”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 89 אורחים

cron