עמוד 1 מתוך 1

איפה אוכל למצוא מולטיפורום שעובד טוב?

פורסם: 15/11/2008 ב-20:39:07
על ידי DC.exe
שלום לכולם!
ברצוני לפתוח אתר "פתח אתר חינם" בעזרת PHPBB3, מצאתי גרסאת MultiForum היא עובדת מצויין אך כשכותבים בעברית הודעה אז יש שגיאה באחד הקבצים.

אני רוצה שגם ישראלים יהנו מהשירות הזה, מישהו יכול להביא לי הורדה תקינה או אחת שעובדת טוב וגם בעברית?

Re: איפה אוכל למצוא מולטיפורום שעובד טוב?

פורסם: 15/11/2008 ב-21:52:21
על ידי Chen
לא יודע אם קיים משהו כזה שתומך בצורה מלאה בעברית,
אך אני מאמין שעם קצת שינויים ותיקונים הגירסה שברשותך תוכל לעבוד בצורה תקינה עם העברית.

Re: איפה אוכל למצוא מולטיפורום שעובד טוב?

פורסם: 15/11/2008 ב-22:08:20
על ידי DC.exe
קודם כל מזל טוב על 1,500 הודעות שלך!
עכשיו יש לי שגיאה במערכת, כשמישהו פותח פורום ה-כ-ל פועל מצויין! הכל!
רק כשכותבים בעברית נושא או תגובה יש שגיאה...


זה הדבר היחיד שצריך לתקן, הכל אצלי שיפצתי כבר..
איך אוכל לטפל בזה? יש לך מערכת כזאת שעובדת בעברית? רק כתיבת נושאים והודעה..

Re: איפה אוכל למצוא מולטיפורום שעובד טוב?

פורסם: 16/11/2008 ב-12:54:55
על ידי DC.exe
למישהו יש גרסא תקינה או שיכול להסביר לי בכל זאת איך לתקן?

Re: איפה אוכל למצוא מולטיפורום שעובד טוב?

פורסם: 16/11/2008 ב-20:27:02
על ידי DC.exe
יש מצב שמישהו עוזר לי? זה דיי חשוב..

Re: איפה אוכל למצוא מולטיפורום שעובד טוב?

פורסם: 17/11/2008 ב-12:07:12
על ידי Shahar
בעיות קידוד, איזה כיף

הייתי ממליץ לך לגשת לאתר הפרויקט הזה של המולטי פורום ולרחרח שם קצת
עברית בפורום רגיל (אפילו בגרסא הרגילה) עובדת מצוין, זאת אומרת, אין משהו שאנחנו עשינו כאן כדי שהעברית תעבוד...
היות ומדובר בפורום שמקודד כולו ב UTF-8.

משהו שהחבר'ה שפיתחו את המולטי פורום הזה ככל הנראה (או אולי בדטאבייס שלך) גורם לזה..
אני אומר הכל מחוסר ניסיון והכרות מוחלט עם המולטי פורום אבל בכל אופן אני מאמין שזה לא משהו שצריך להיות סיפור לתקן.

Re: איפה אוכל למצוא מולטיפורום שעובד טוב?

פורסם: 17/11/2008 ב-16:06:55
על ידי DC.exe
חח איזה כיף?
הגרסא של המולטי פורום מגיע מhttp://www.mihalism.org איפה ש freeforum.co.il מגיע
הפורומי תמיכה שלהם ריקים, בקושי עונים שם שלא לאמר לא עונים.

תוכל להביא לי הורדה של מערכת מולטיפורום תקינה :roll:

סליחה על הדאבל :|

Re: איפה אוכל למצוא מולטיפורום שעובד טוב?

פורסם: 19/11/2008 ב-12:13:45
על ידי yoyob
DC.exe כתב:רק כשכותבים בעברית נושא או תגובה יש שגיאה...


מה הודעת השגיאה?


מצלמות אבטחה

Re: איפה אוכל למצוא מולטיפורום שעובד טוב?

פורסם: 19/11/2008 ב-17:34:19
על ידי DC.exe
SQL ERROR [ mysql4 ]

Incorrect string value: '\xD7\x91\xD7\x93\xD7\x99...' for column 'topic_title' at row 1 [1366]

SQL

INSERT INTO dcdc_topics (topic_poster, topic_time, forum_id, icon_id, topic_approved, topic_title, topic_first_poster_name, topic_first_poster_colour, topic_type, topic_time_limit, topic_attachment) VALUES (2, 1226355403, 2, 0, 1, 'בדיקה', 'adminsane', 'AA0000', 0, 0, 0)

BACKTRACE


FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal_mysql->sql_error()

FILE: includes/functions_posting.php
LINE: 1809
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: posting.php
LINE: 1002
CALL: submit_post()

Re: איפה אוכל למצוא מולטיפורום שעובד טוב?

פורסם: 01/12/2008 ב-19:26:16
על ידי Slash
תביא קישור למוד שהתקנתה , לפי השגיאה זה נראה כמו בעיית קידוד ברמה של הקוד .