עמוד 1 מתוך 1

הטמעה אוט' של סרטונים

פורסם: 02/05/2014 ב-21:29:38
על ידי skulltoman
הי,
מוד שניסיתי על 3.0.12 בעיברית
עובד מעולה - פשוט מעתיקים את כתובת הסרטון והוא מוטמע אוט' לחלונית

המוד באנגלית אולם לא דורש שום הגדרה, הגולשים לא נחשפים לכיתוב ולכן לדעתי זה גם לא ממש משנה באיזה שפה הוא..

https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2017165

כמובן שההתקנה היא על אחריותכם בלבד, אני רק מציין את נסיוני...


בהצלחה!

Re: הטמעה אוט' של סרטונים

פורסם: 03/05/2014 ב-11:28:01
על ידי alex542
הקישור אינו עובד

Re: הטמעה אוט' של סרטונים

פורסם: 07/05/2014 ב-21:16:01
על ידי skulltoman
alex542 כתב:הקישור אינו עובד

צודק, תוקן לעיל.