מוד נקודות 0.7.4

זה המקום לפרסם מודים שיצרתם או תרגמתם למערכת החדשה.
המודים יעברו בדיקת איכות ובסופו של דבר יאספו מכאן למאגר העתידי של האתר.

מנהל: צוות האתר

oferxxx
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 847
הצטרף: 28/07/2008 ב-01:27:37

מוד נקודות 0.7.4

הודעה שלא נקראהעל ידי oferxxx » 23/10/2008 ב-17:17:07

כתובת המוד בphpBB העולמי: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1086515
יוצר המוד: Doktor_x(Adrian1)
מתרגם המוד: oferxxx
גרסת המוד: 0.7.4
תומך בSubsilver2: כן.
נוסה על גרסאות:
3.0.2 - לפי ה-BB העולמי.
משך ההתקנה: 25~ דק'.

תיאור המוד:
מערכת נקודות המאפשרת למשתמשים לתרום, להעביר נקודות ובנוסף קיימת הגרלה ומערכת בנק.

בסיום מילוי ההוראות של הקובץ install.XML הכנסו לתקייה templates ועקבו אחר ההוראות של אחד מקבצי ה-XML כדי להתאים את המוד לעיצוב שלכם.
בסיום מילוי ההוראות של קבצי ההתקנה, ראו הסברים שרשומים בתחתית הקבצים.


דמו בורד: http://www.support.forumspellen.nl/
משתמש: Test
סיסמה: testare

שימו לב! המוד בגרסת פיתוח!
האחריות הינה על המשתמש בלבד,רצוי לעשות גיבוי !

תמונה
Points.v.0.7.4.By-oferxxx.zip
עבדתי על התרגום הרבה, מצפה לתגובות מספקות ;)
(538.08 KiB) הורד 459 פעמים


אם יש בעיה בתרגום אשמח לקבל הצעות לשיפור.
~!~ תהנו ~!~
לא להציק לי בפרטי !
חתימות שלי: http://www.mygal.co.il/galleries,131,155.html

dxo
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 259
הצטרף: 18/06/2008 ב-20:54:33
יצירת קשר:

Re: מוד נקודות 0.7.4

הודעה שלא נקראהעל ידי dxo » 23/10/2008 ב-17:39:30

תודה רבה על התרגום :-)
חוזר אליכם!
http://www.dxo.co.il

Mr.AmiT
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 749
הצטרף: 29/01/2008 ב-20:03:03

Re: מוד נקודות 0.7.4

הודעה שלא נקראהעל ידי Mr.AmiT » 23/10/2008 ב-21:37:50

תירגמתי את הגירסא 0.7.2 של המוד נראה לי שזה בלי הבנק אבל היו מלא באגים בגירסא הזאת,לכן לא פרסמתי אותה,יכול להיות שיוצר המוד תיקן את התקלות.
בכל מקרה,תודה.


לילה טוב ושבת שלום בעזרת ד'!
פרשתי.
מוד משחקיה.
----
אחריות התקנת המודים הינה על המשתמש בלבד !
יום טוב!

oferxxx
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 847
הצטרף: 28/07/2008 ב-01:27:37

Re: מוד נקודות 0.7.4

הודעה שלא נקראהעל ידי oferxxx » 23/10/2008 ב-22:24:26

DXO ביקש תרגום אז תרגמתי, אחרת לא הייתי עושה זאת. אני מחכה שכל המודים האלו ישוחררו ואז אני מתרגם אותם שיהיו בטוחים.
סתם בשביל הקטע, מי זה ד'? :lol:
לילה טוב ושבת שלום גם לך.
לא להציק לי בפרטי !
חתימות שלי: http://www.mygal.co.il/galleries,131,155.html

Mr.AmiT
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 749
הצטרף: 29/01/2008 ב-20:03:03

Re: מוד נקודות 0.7.4

הודעה שלא נקראהעל ידי Mr.AmiT » 24/10/2008 ב-15:03:02

oferxxx כתב:DXO ביקש תרגום אז תרגמתי, אחרת לא הייתי עושה זאת. אני מחכה שכל המודים האלו ישוחררו ואז אני מתרגם אותם שיהיו בטוחים.
סתם בשביל הקטע, מי זה ד'? :lol:
לילה טוב ושבת שלום גם לך.


אני דתי,ה' זה אלוקים אבל יש כאלה שמשתמשים גם בד'.

שבת שלום ויום טוב בע"ה!
פרשתי.
מוד משחקיה.
----
אחריות התקנת המודים הינה על המשתמש בלבד !
יום טוב!

sukr
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 288
הצטרף: 08/11/2008 ב-14:37:44

Re: מוד נקודות 0.7.4

הודעה שלא נקראהעל ידי sukr » 11/11/2008 ב-12:42:42

אחי יש את ההסבר התקנה ראשון והעיצוב אבל אחר כך יש שם עוד כמה דברים אז מה צריך לעשות איתם|??

*עריכה*

פעם הייתי סתם לא יודע להתקין
עכשיו התקנתי והכול בסדר חוץ צכמה דברים (לא לידאוג יש גיבוי)
דבר ראשון שאם שמים את זה:

פתח: index.php
מצא:

קוד: בחר הכל

// Output page
page_header($user->lang['INDEX']);


הוסף לפני:

קוד: בחר הכל

// user points -- most ritch users
$limit = $config['top_points'];
$sql = 'SELECT user_id, username, user_colour, points
   FROM ' . USERS_TABLE . '
   WHERE points > 0
   ORDER BY points DESC, username_clean ASC';
$result = $db->sql_query_limit($sql, $limit);

while ($row = $db->sql_fetchrow($result))
{
   $template->assign_block_vars('points', array(
   'USERNAME'      => get_username_string('full', $row['user_id'], $row['username'], $row['user_colour'], $row['username']),
   'POINT'         => $row['points'])
   );
}
$db->sql_freeresult($result);
// end


אז הוא רושם את השגיאה הבאה:

קוד: בחר הכל

שגיאה כללית
SQL ERROR [ mysql4 ]

Unknown column 'points' in 'field list' [1054]

SQL

SELECT user_id, username, user_colour, points FROM phpbb_users WHERE points > 0 ORDER BY points DESC, username_clean ASC LIMIT 18446744073709551615

BACKTRACE


FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 205
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/db/dbal.php
LINE: 159
CALL: dbal_mysql->_sql_query_limit()

FILE: index.php
LINE: 133
CALL: dbal->sql_query_limit()



עוד משהו שאני יכול לפתור בכך שאני יוריד מה שהמוד אמר לעשות
שאני נגיד בוחר במשתמש נגיד אני אז אני לוחץ ואז הוא מביא לי את השגיאה הבאה:

קוד: בחר הכל

שגיאה כללית
SQL ERROR [ mysql4 ]

Table 'b31_2632892_sukr.phpbb_points' doesn't exist [1146]

SQL

SELECT * FROM phpbb_points

BACKTRACE


FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: memberlist.php
LINE: 1571
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: memberlist.php
LINE: 1421
CALL: show_profile()


ואני ערכתי נכון את הקבצים אז אני לא ממש מבין מה בעיה

ומשהו אחרון הלוח בקרה למנהלים ראשים הפוך!
אני לא מבין למה אולי זה בקבצי השפה
תודה אם תענה לי הרבה מודים שלך התקנתי
אתה מתרגם כמעט בלי שגיאות ותמיד אתה נותן עזרה אז תודה מראש
בברכה,סער מוסרי
לא עוזר בפרטי.

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 833
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

Re: מוד נקודות 0.7.4

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 06/04/2013 ב-14:13:25

קרס הפורום בגלל המוד הזה!

תעיף אותו!

foromcoolNow
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 113
הצטרף: 27/03/2013 ב-01:25:42
מיקום: כדור הארץ

Re: מוד נקודות 0.7.4

הודעה שלא נקראהעל ידי foromcoolNow » 06/04/2013 ב-14:48:50

or123111 כתב:קרס הפורום בגלל המוד הזה!

תעיף אותו!


אור, זה לגירסה 3.0.2 תקרא את הגרסה לפני כן
זה Foromcool, חזרתי :)
דרך אגב, השם שלי זה גיא - מוקדש לtttt.
http://mini-b.comlu.com/

tpdil
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 1204
הצטרף: 20/04/2010 ב-16:11:21
יצירת קשר:

Re: מוד נקודות 0.7.4

הודעה שלא נקראהעל ידי tpdil » 06/04/2013 ב-23:00:38

or123111 כתב:קרס הפורום בגלל המוד הזה!

תעיף אותו!


להבא תלמד שלפני התקנת מוד מבצעים גיבוי מלא, ולא כל מוד שפג תוקפו מתקינים.
"כאב שאתה מרגיש היום הוא כוח שתרגיש מחר, מכל אתגר שאתה נתקל, יש לך הזדמנות לצמוח."

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 833
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

Re: מוד נקודות 0.7.4

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 07/04/2013 ב-17:47:11

tpdil כתב:
or123111 כתב:קרס הפורום בגלל המוד הזה!

תעיף אותו!


להבא תלמד שלפני התקנת מוד מבצעים גיבוי מלא, ולא כל מוד שפג תוקפו מתקינים.


עשיתי גיבוי [אבל רק לבסיס הנתונים] הכוונה דרך הלוח בקרה למנהל ראשי ואחר כך תחזוקה, ושם עשיתי את הגיבוי.


חזור אל “מודים שתורגמו”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים