עמוד 1 מתוך 2

[RC] תצוגת עץ 1.2.2

פורסם: 30/11/2009 ב-17:23:00
על ידי idanbe
יוצרים: idanbe - BBman
שם המוד: תצוגת עץ
תיאור המוד: מסדר את רשימת הנושאים וההודעות בצורת עץ
גירסא: 1.2.2 RC
נבדק על: 3.0.7-PL1
דמו: לחץ כאן
מעקב אחר באגים: לחץ כאן
הודעה באתר העולמי: לחץ כאן
הורדת המוד:
Tree_View_v1.2.2.zip
(82.83 KiB) הורד 241 פעמים


שימו לב!
למוד יש 2 קבצי התקנה
אחד כללי ואחד לשפה

לאחר התקנת המוד יש לגשת ל:
לוח בקרה למנהלים ראשיים > כללי > מאפייני מערכת > הפעל תצוגת עץ

Re: מוד עץ גרסא 0.1.0 BETA

פורסם: 30/11/2009 ב-17:52:36
על ידי shay75
יש מצב לראות את זה פועל בפורום מסויים? או לפחות תמונה איך שזה נראה?

Re: מוד עץ גרסא 0.1.0 BETA

פורסם: 01/12/2009 ב-18:28:25
על ידי ttuu
משום מה לאחר התקנה כשאני נכנס לעמוד רשימת האשכולות בפורום אני מקבל את השגיאה הבאה:

קוד: בחר הכל

forum\includes\template.php(218) : eval()'d code on line 263


בין אם המוד מופעל בין אם לא. כי אני לא יכול להשבית את הפורום שלי. אבל כנראה שיש בעיה.
כמו כן כשהמוד מופעל הלחצנים ציטוט עריכה וכו' עוברים משום מה לצד ימין.

תודה בכל אופן על הכל.

Re: מוד עץ גרסא 0.1.0 BETA

פורסם: 01/12/2009 ב-18:41:30
על ידי idanbe
ttuu כתב:משום מה לאחר התקנה כשאני נכנס לעמוד רשימת האשכולות בפורום אני מקבל את השגיאה הבאה:

קוד: בחר הכל

forum\includes\template.php(218) : eval()'d code on line 263


בין אם המוד מופעל בין אם לא. כי אני לא יכול להשבית את הפורום שלי. אבל כנראה שיש בעיה.
כמו כן כשהמוד מופעל הלחצנים ציטוט עריכה וכו' עוברים משום מה לצד ימין.

תודה בכל אופן על הכל.


אני יעשה בדיקה נוספת
למרות שהכל עובד אצלי מצויין

Re: מוד עץ גרסא 0.1.0 BETA

פורסם: 04/12/2009 ב-14:34:47
על ידי rondembo
עידן תודה רבה על מוד מצויין :)

Re: מוד עץ גרסא 0.1.0 BETA

פורסם: 05/12/2009 ב-20:39:13
על ידי IdanF
אני מציע שתיהיה אפשרות לקבוע באיזה פורום הכל יופיע בצורת עת

נדי אני רוצה שבפורום הורדות יהיה סידור רגיל
ובפורום דיבורים יהיה סידור עץ.

תודה עידן :)

Re: [BETA] תצוגת עץ גרסא 1.0.0

פורסם: 10/09/2010 ב-14:25:02
על ידי idanbe
גרסה יציבה שוחררה
שימו לב זה עדיין גרסאת BETA
ולכן יתכנו עוד באגים

Re: [BETA] תצוגת עץ גרסא 1.0.0

פורסם: 11/09/2010 ב-23:41:48
על ידי Shlomi1
אחלה מוד, בא לי בדיוק בזמן.
תודה רבה עידן.

Re: [RC] תצוגת עץ 1.2.1

פורסם: 12/09/2010 ב-17:32:46
על ידי ttuu
לאחר התקנת המוד אני מקבל בלוגים של האתר את השגיאות הבאות:

קוד: בחר הכל

PHP Notice: in file *****\forum\viewtopic.php on line 2021 : Undefined offset:  0
PHP Notice: in file *****\forum\viewtopic.php on line 2021 : Undefined offset:  1
PHP Notice: in file *****\forum\viewtopic.php on line 2021 : Undefined offset:  2
PHP Notice: in file *****\forum\viewtopic.php on line 2021 : Undefined offset:  3
PHP Notice: in file *****\forum\viewtopic.php on line 2021 : Undefined offset:  4
PHP Notice: in file *****\forum\viewtopic.php on line 2021 : Undefined offset:  5
PHP Notice: in file *****\forum\viewtopic.php on line 2021 : Undefined offset:  6
PHP Notice: in file *****\forum\viewtopic.php on line 2021 : Undefined offset:  7
PHP Notice: in file *****\forum\viewtopic.php on line 2021 : Undefined offset:  8
PHP Notice: in file *****\forum\viewtopic.php on line 2021 : Undefined offset:  9
PHP Notice: in file *****\forum\viewtopic.php on line 2021 : Undefined offset:  10

כל הזמן. השורה 2021 בקובץ היא:

קוד: בחר הכל

      'POST_SPACE'      => $post_space[$i]-1,


מעבר לזה הטעינה של דפי הפורום הפכה לאיטית בצורה מרגיזה.

תודה על המוד.

Re: [RC] תצוגת עץ 1.2.1

פורסם: 12/09/2010 ב-17:40:02
על ידי idanbe
אני יבדוק את זה
אתה יכול לראות בדמו שהכל עובד חלק ומהר
מוזר

Re: [RC] תצוגת עץ 1.2.2

פורסם: 14/09/2010 ב-10:15:24
על ידי idanbe
גרסה חדשה 1.2.2

תיקנתי את הבאגים
המערכת יותר מהירה כרגע

Re: [RC] תצוגת עץ 1.2.2

פורסם: 14/09/2010 ב-22:49:58
על ידי ttuu
כדי לעדכן מהתקנה 1.2.1 צריך רק להחליף את הקבצים או שיש עריכות? אם כן כדאי שיהיה הדרכת עדכון כיון שההתקנה של המוד הזה לא קצרה.

Re: [RC] תצוגת עץ 1.2.2

פורסם: 15/09/2010 ב-01:06:26
על ידי idanbe
רוב העריכות השתנו
יש למחוק את המוד ולהתקין מחדש

Re: [RC] תצוגת עץ 1.2.2

פורסם: 15/09/2010 ב-08:38:20
על ידי Shlomi1
idanbe כתב:רוב העריכות השתנו
יש למחוק את המוד ולהתקין מחדש

לא יותר פשוט לעשות עדכון למוד?

Re: [RC] תצוגת עץ 1.2.2

פורסם: 15/09/2010 ב-08:42:58
על ידי Berlo
למה לא להשתמש ב-AUTOMOD, רבותי?