עמוד 1 מתוך 1

contact_admin 1.0.10

פורסם: 23/07/2013 ב-18:01:01
על ידי alex542
שם המוד:contact_admin 1.0.10

גרסאת המוד:1.0.10

המוד בנוי לגרסאת פורום:3.0.6 אך אחרי תיקון קטן הוא עובד גם על הגרסא החדשה(הייתה בעיה פשוט בהתקנה דרך אוטומוד-הבעיה תוקנה)

הסבר קצר על המוד:
מוד זה יוסיף לך "דף יצירת קשר עם ההנהלה" שדרכו משתמשים אורחים או רשומים יוכלו לשלוח הודעות למנהלים הראשיים. אתה יכול לבחור את שיטת קבלת ההודעה יש במוד שלושה שיטות 1.קבלת ההודעות בדואר אלקטרוני 2. קבלת ההודעות בהודעה פרטית בפורום 3.קבלת ההודעה בתוך פורום(תודה לidanbe על הסבר המוד)

*תורגם לבקשת כמה משתמשים

הורדה:
contact_admin_306.zip
(177.75 KiB) הורד 283 פעמים


יש לשמור ולגבות את כל הקבצים למקרה שההתקנה תשתבש

Re: contact_admin 1.0.10

פורסם: 23/07/2013 ב-18:21:10
על ידי tomi012
תודה רבה, תותח! :)

Re: contact_admin 1.0.10

פורסם: 23/07/2013 ב-18:27:14
על ידי or123111
יאו, כל הכבוד על אלכס! אני מודה לך מאוד מאוד :), ותודה לך על תרומתך לקהילה :wink:.

Re: contact_admin 1.0.10

פורסם: 23/07/2013 ב-19:13:42
על ידי UnderDog
תודה רבה!

Re: contact_admin 1.0.10

פורסם: 08/08/2013 ב-11:23:31
על ידי or123111
קודם כל, שוב תודה רבה לך על התרגום.

דבר שני, שימו לב:

בדקתי את המוד על מערכת נקייה לחלוטין, המוד עובד מצויין.

לאחר שהתקנתי את מוד Ultimate Points, התגלתה שגיאה בכתיבת נושא חדש, תגובה חדשה, עריכה, הודעות פרטיות וכו'.

אני לא יודע מה אתכם, אבל אצלי יש שגיאה. אני מקווה שבגירסה הבאה יהיו תיקונים...

Re: contact_admin 1.0.10

פורסם: 08/08/2013 ב-18:51:34
על ידי haim43434
אין בעיה בזה אני היתקנתי את המוד הזה ונקודות הרבה פעמים

תיבדוק אם ערכת טוב את מוד נקודות

Re: contact_admin 1.0.10

פורסם: 08/08/2013 ב-20:44:56
על ידי or123111
haim43434 כתב:אין בעיה בזה אני התקנתי את המוד הזה ונקודות הרבה פעמים

תיבדוק אם ערכת טוב את מוד נקודות


חיים, זו מערכת חדשה ונקייה, חצי מוד לא היה מותקן בה.

Re: contact_admin 1.0.10

פורסם: 08/08/2013 ב-21:15:41
על ידי haim43434
אוטומוד לא עורך את כל המוד אז תיבדוק אם ערכת כמו שצריך את מה שאוטומוד לא ערך

חבל שלא ישתמשו במוד הזה בגלל זה

Re: contact_admin 1.0.10

פורסם: 08/08/2013 ב-21:17:49
על ידי or123111
haim43434 כתב:אוטומוד לא עורך את כל המוד אז תיבדוק אם ערכת כמו שצריך את מה שאוטומוד לא ערך

חבל שלא ישתמשו במוד הזה בגלל זה


לא משנה, השגיאה הסתדרה. כנראה המוד לא ישב טוב בפורום.

תודה חיים. :).