עמוד 1 מתוך 2

שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 06/08/2008 ב-16:05:51
על ידי benayoun
שלום,
אני משתמש בפורום מגירסא ישנה קצת 1.0.20
ומחפש מוד תגובה מהירה שיתאים לו
יש סיכוי שיש פה משהו שיתאים לי? (לא חייב מתורגם)

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 06/08/2008 ב-18:59:33
על ידי Berlo
מתורגם, היה את זה פעם להורדה כאן. מצורף.

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 06/08/2008 ב-21:12:48
על ידי benayoun
קודם כל המון המון תודה

ושאלה בקשר למוד הזה
בסוף ההסבר של ההתקנה אחרי ששיניתי את כל הקבצים רשום לי
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_quickreply TINYINT(1) DEFAULT '1' NOT NULL ;
UPDATE phpbb_users SET user_quickreply=0 WHERE user_id=-1;
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('allow_quickreply', '1');

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------
#

שלא ברור לי כל כך מה לעשות עם זה(אם בכלל)

שוב תודה =)

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 06/08/2008 ב-21:28:28
על ידי Berlo
זוהי שאילתת SQL - אתה צריך להתחבר אל PHPMYADMIN ולהכין את הקוד הזה בתיבה המתאימה.

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 06/08/2008 ב-22:30:28
על ידי benayoun
Berlo כתב:זוהי שאילתת SQL - אתה צריך להתחבר אל PHPMYADMIN ולהכין את הקוד הזה בתיבה המתאימה.


איך בדיוק אני נכנס לשם?
לא מוצא קובץ כזה

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 07/08/2008 ב-15:52:03
על ידי Berlo
שאל את בעל השרת כיצד ניגשים אל PHPMYADMIN
אני לא יכול לכוון אותך כיון שזה משתנה משרת לשרת.
(תיקון: להכין = להכניס)

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 07/08/2008 ב-19:54:58
על ידי benayoun
בפעם המי יודע כמה תודה =)
הכנסתי את השורות
רק מאיזשהי סיבה הוא מראה את הפורום כמו פעם בלי התגובה המהירה(לפני שהכנסתי את השורות הייתה שגיאה)
לאט לאט בסוף נגיע

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 07/08/2008 ב-20:04:01
על ידי Berlo
רגע.....רגע......לא!
לא הצלחתי בצורה טלפתית להגיע לאתר שלך. מה דעתך להקל עלי ולתת לי כתובת?

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 07/08/2008 ב-20:20:36
על ידי benayoun
תעבוד על התלפטיה חבר אתה לא חד כמו פעם...

www.mhfc.co.il/forum1
זה אחרי השינויים שהיו אמורים להוסיף תגובה מהירה
ו
www.mhfc.co.il/forum זה הישן שעוד רץ עד שאני אצליח להרים בforum1 את התגובה המהירה

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 07/08/2008 ב-22:34:43
על ידי Berlo
אם אני זוכר נכון - תרגיש חופשי לתקן אותי אם אני טועה, זה מהזכרון -
היה שלב בהתקנה שבו נתבקשת להוסיף שורה שכוללת את QUICKREPLY.TPL לפני שורה מסוימת. בטוח שלא הוספת אותה אחרי?

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 08/08/2008 ב-10:20:45
על ידי benayoun
עשיתי עכשיו חיפוש בקובץ התקנה
והשורה היחידה שיש שם להוסיף עם QUICKREPLY.TPL היא ב
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
# around line 563
'body' => 'viewtopic_body.tpl')

#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
'body' => 'viewtopic_body.tpl',
'qrbody' => 'viewtopic_quickreply.tpl')

#

ובדקתי שוב שעשיתי את זה בסדר.. זאת לא נראית לי הבעיה

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 08/08/2008 ב-10:41:10
על ידי Chen
ביצעת את החלק של:

קוד: בחר הכל

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
templates/subSilver/viewtopic_body.tpl

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
# around line 84
<table width="100%" cellspacing="2" border="0" align="center">

#
#-----[ BEFORE, ADD ]--------------------------------------
#
<!-- BEGIN switch_quick_reply -->
   {QRBODY}
<!-- END switch_quick_reply -->


#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
viewtopic.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
# around line 27
include($phpbb_root_path . 'includes/bbcode.'.$phpEx);

#
#-----[ AFTER, ADD ]--------------------------------------
#
include($phpbb_root_path . 'includes/functions_post.'.$phpEx);

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
# around line 563
   'body' => 'viewtopic_body.tpl')

#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
   'body' => 'viewtopic_body.tpl',
   'qrbody' => 'viewtopic_quickreply.tpl')

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
# around line 826
//
// Okay, let's do the loop, yeah come on baby let's do the loop
// and it goes like this ...

#
#-----[ BEFORE, ADD ]--------------------------------------
#
//
// Quick Reply
//
if ($board_config['allow_quickreply'] && $userdata['user_quickreply'] && $is_auth['auth_reply'] && ($forum_topic_data['forum_status'] != FORUM_LOCKED) && ($forum_topic_data['topic_status'] != TOPIC_LOCKED) )
{
   $show_qr_form =   true;
}
else
{
   $show_qr_form =   false;
}


#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
# around line 1166
   //
   // Again this will be handled by the templating
   // code at some point

#
#-----[ BEFORE, ADD ]--------------------------------------
#
   //
   // Quick Reply
   //
   if ( $show_qr_form )
   {
      $poster = '<a href="javascript:pn(\''.$poster.'\');">'.$poster.'</a>';
   }


#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
# around line 1233
$template->pparse('body');

#
#-----[ BEFORE, ADD ]--------------------------------------
#
if ( $show_qr_form )
{
   $template->assign_block_vars('switch_quick_reply', array());
   include($phpbb_root_path . 'includes/viewtopic_quickreply.'.$phpEx);
}

:?:

הפעלת את האפשרות של התגובה המהירה דרך הלוח בקרה?

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 08/08/2008 ב-13:26:01
על ידי benayoun
מבחינת הסקריפטינג הכל עשיתי
ואיפה בלוח בקרה אני משנה את זה?

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 09/08/2008 ב-19:11:24
על ידי benayoun
אני אנסח את עצמי מחדש..
הרצתי חיפוש פה בפורום וראיתי שאמור להיות לי בתוך לוח הבקרה למנהלים: מערכת -> ניהול מודים
מקום לסמן את העניין
יכול להיות שזה לא קיים כי זו גירסא ישנה (1.0.20) ? עברתי על כל מקום פה שכתובה בו המילה ניהול ולא מצאתי
ושוב תודה על הסבלנות

Re: שאלה בקשר למוד התגובה המהירה

פורסם: 09/08/2008 ב-21:53:36
על ידי Berlo
הפעלת את התגובה המהירה בפרופיל שלך?