עמוד 1 מתוך 2

[עיצוב] - BlueSilver

פורסם: 13/06/2008 ב-14:18:41
על ידי idanbe
שם העיצוב: BlueSilver
עיצוב על בסיס: prosilver
לצפיה בדמו לחץ כאן

להורדת העיצוב:
bluesilver.rar
(514.96 KiB) הורד 734 פעמים

תהנו

Re: [מתורגם] - BlueSilver

פורסם: 13/06/2008 ב-14:24:50
על ידי Mr.AmiT
בס"ד

תודה רבה לך!!!
שבת שלום!
יום טוב!

Re: [מתורגם] - BlueSilver

פורסם: 07/07/2008 ב-14:09:07
על ידי dxo
לא הבנתי..
איך אתה מתרגם עיצוב עם אפשר להוריד אותו כבר מתורגם מהאתר של הדמו...

Re: [עיצוב] - BlueSilver

פורסם: 22/08/2008 ב-21:12:40
על ידי apines
קודם כל תודה רבה על העיצוב, אהבתי מאוד.

אשמח אם תסביר לי איך לשנות דבר ש(אני מאמין) יחסית פשוט - איך אני משנה את הרוחב של הפורום? כרגע הכל ממורכז בתוך טבלה בגודל מסוים, איך אני משנה את הגודל הזה?

תודה רבה!

Re: [עיצוב] - BlueSilver

פורסם: 22/08/2008 ב-23:31:01
על ידי oferxxx
כעקרון אתה אמור לעשות ככה:
לפתוח את הקובץ styles/XXX/theme/common.css
XXX = שם העיצוב שלך
חפש:
#wrap
ואחריו אמורה להיות השורה הזו:
width: 000px
000px = רוחב העיצוב
עכשיו אתה יכול לשחק עם זה, אבל לפי מה שזכור לי לblueSilver יש תמונות מיוחדות עם פיקסלים מסויימים אשר תוחמים את הרוחב שלו, לכן אם מה שאמרתי לא יעזור אז פשוט תצטרך להרחיב אותם ידנית, הם נמצאים ב- styles/XXX/theme/images
אם לא תקלוט לבד על איזה תמונות מדובר תגיד ואני יביא לך את השמות שלהם.
בהצלחה.

Re: [עיצוב] - BlueSilver

פורסם: 23/08/2008 ב-08:13:25
על ידי apines
oferxxx כתב:כעקרון אתה אמור לעשות ככה:
לפתוח את הקובץ styles/XXX/theme/common.css
XXX = שם העיצוב שלך
חפש:
#wrap
ואחריו אמורה להיות השורה הזו:
width: 000px
000px = רוחב העיצוב
עכשיו אתה יכול לשחק עם זה, אבל לפי מה שזכור לי לblueSilver יש תמונות מיוחדות עם פיקסלים מסויימים אשר תוחמים את הרוחב שלו, לכן אם מה שאמרתי לא יעזור אז פשוט תצטרך להרחיב אותם ידנית, הם נמצאים ב- styles/XXX/theme/images
אם לא תקלוט לבד על איזה תמונות מדובר תגיד ואני יביא לך את השמות שלהם.
בהצלחה.


קודם כל תודה,

פתחתי את הקובץ, מצאתי שם שני פרמטרים
min-width=650px
width=760px

לצערי שינוי כל אחד מהפרטמטרים ושניהם יחד לא הביא לשום אפקט...
יש לך עוד רעיונות?

Re: [עיצוב] - BlueSilver

פורסם: 23/08/2008 ב-08:58:01
על ידי oferxxx
זכרת לרענן לאחר מכן את התבניות\סגנונות ?

Re: [עיצוב] - BlueSilver

פורסם: 23/08/2008 ב-08:59:37
על ידי apines
oferxxx כתב:זכרת לרענן לאחר מכן את התבניות\סגנונות ?


האמת שכן :)

Re: [עיצוב] - BlueSilver

פורסם: 23/08/2008 ב-15:31:49
על ידי idanbe
apines כתב:
oferxxx כתב:זכרת לרענן לאחר מכן את התבניות\סגנונות ?


האמת שכן :)


הגראפיקה מתאימה לגודל הזה אם תקטין או תגדיל הגראפיקה לא תתאים לפורום בכל זאת אם אתה רוצה לדעת איך לשנות גודל תגיד לי

Re: [עיצוב] - BlueSilver

פורסם: 23/08/2008 ב-15:33:51
על ידי apines
idanbe כתב:
apines כתב:
oferxxx כתב:זכרת לרענן לאחר מכן את התבניות\סגנונות ?


האמת שכן :)


הגראפיקה מתאימה לגודל הזה אם תקטין או תגדיל הגראפיקה לא תתאים לפורום בכל זאת אם אתה רוצה לדעת איך לשנות גודל תגיד לי


לאיזה גראפיקה? אם אתה מדבר על הלוגו המרכזי אז זה לא משנה לי כי אני אעצב אחד חדש. שאר הדברים כמו המסגרות של הטבלאות אמורים להיות דינאמיים לא? כלומר הרחבת הטבלה לא אמורה להשפיע.

אשמח אם תסביר לי כמה שיותר, ותודה רבה בכל מקרה.

Re: [עיצוב] - BlueSilver

פורסם: 23/08/2008 ב-15:45:00
על ידי idanbe
כן רק על הרקע המרכזי אני מדבר כל השאר דינאמי

כמו שאופיר אמר בקובץ ה common.css
יש

קוד: בחר הכל

#wrap {
       padding: 0 20px;
       min-width: 650px;
       width: 760px;
       margin: 0 auto;
}


ובתוכו

קוד: בחר הכל

       width: 760px;

תשנה אותו

בנוסף יש בקובץ ה colours.css את זה

קוד: בחר הכל

.bbg1 {
   background: url("{T_THEME_PATH}/images/bg1.gif");
   background-repeat: no-repeat;
   height: 21px;
   width: 800px;
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
}

.bbg2 {
   background: url("{T_THEME_PATH}/images/bg2.gif") repeat-y;
   width: 800px;
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
   min-height: 100px;
}

.bbg3 {
   background: url("{T_THEME_PATH}/images/bg3.gif") no-repeat;
   height: 70px;
   width: 800px;
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
}


בתוך כל אחד יש את זה:

קוד: בחר הכל

   width: 800px;


תשנה את שלושתם לאותו הגודל (איזה שאתה רוצה)
ורצוי שיהיו יותר גדולים מה wrap ב 40 פיסלים

Re: [עיצוב] - BlueSilver

פורסם: 23/08/2008 ב-16:12:06
על ידי apines
idanbe כתב:כן רק על הרקע המרכזי אני מדבר כל השאר דינאמי

כמו שאופיר אמר בקובץ ה common.css
יש

קוד: בחר הכל

#wrap {
       padding: 0 20px;
       min-width: 650px;
       width: 760px;
       margin: 0 auto;
}


ובתוכו

קוד: בחר הכל

       width: 760px;

תשנה אותו

בנוסף יש בקובץ ה colours.css את זה

קוד: בחר הכל

.bbg1 {
   background: url("{T_THEME_PATH}/images/bg1.gif");
   background-repeat: no-repeat;
   height: 21px;
   width: 800px;
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
}

.bbg2 {
   background: url("{T_THEME_PATH}/images/bg2.gif") repeat-y;
   width: 800px;
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
   min-height: 100px;
}

.bbg3 {
   background: url("{T_THEME_PATH}/images/bg3.gif") no-repeat;
   height: 70px;
   width: 800px;
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
}


בתוך כל אחד יש את זה:

קוד: בחר הכל

   width: 800px;


תשנה את שלושתם לאותו הגודל (איזה שאתה רוצה)
ורצוי שיהיו יותר גדולים מה wrap ב 40 פיסלים



שיניתי את כל ההגדרות, לחצתי על "רענן" בסגנונות ותבניות, אבל אין שום הבדל, הטבלה נשארת בעינה. אולי יש עוד משהו שאני צריך לעשות?

Re: [עיצוב] - BlueSilver

פורסם: 23/08/2008 ב-16:21:14
על ידי idanbe
אין היגיון במה שאתה אומר

אתה בטוח שרעננת את הסיגנונות והתבניות של אותו עיצוב ולא של עיצוב אחר??

Re: [עיצוב] - BlueSilver

פורסם: 23/08/2008 ב-16:23:46
על ידי apines
idanbe כתב:אין היגיון במה שאתה אומר

אתה בטוח שרעננת את הסיגנונות והתבניות של אותו עיצוב ולא של עיצוב אחר??


עדכנתי את הקבצים

phpBB3/styles/blueSilver/theme/colours.css
phpBB3/styles/blueSilver/theme/common.css

ורעננתי את BlueSilver מתפריט הניהול הראשי...

Re: [עיצוב] - BlueSilver

פורסם: 23/08/2008 ב-16:26:01
על ידי idanbe
תנקה מטמון