עמוד 2 מתוך 2

Re: בעיית ישור כללית בגרסה העברית של 3.0.4

פורסם: 08/06/2009 ב-20:28:13
על ידי tolmar
קודם כל טוב לראות שהדיון חוזר לחיים :D חשבתי שרק לי זה מציק. תודה לשניכם על הפתרונות, אבל אני חושב שהדרך הנכונה והטובה ביותר תהיה לפתור את זה אל מול הפורום העולמי. העליתי את זה כבר שם בפורום התמיכה, אך לא זכיתי להתייחסות. בדקתי גם ואצל דודינו בשפה הערבית, אין את הבעיה הזאת. אז השאלה היא למה שם זה לא קורה.
השינוי התחיל במעבר מ 3.0.3 ל 3.0.4, ובגלל שינוי במחרוזות טקסט שמשולבות בשדות האלה. אני אולי אתפוס זמן בהמשך ואשב להשוות את הגרסאות אחת לשניה כדי לראות מה קרה שם בדיוק.
שני הפתרונות שלכם הם "טלאים" שאי אפשר לשלב במערכת באופן קבוע. זה ימשיך ויקרה גם בגרסאות הבאות. הדרך הכי טובה תהיה לפתור את זה לטובת כל המשתמשים בשפות מימין לשמאל. חוץ מזה, שבסופו של דבר זה באג, ומתישהוא צריכים לטפל בזה בצוות העולמי. אם נבוא אליהם עם פתרון זה יהיה כמובן מהיר הרבה יותר.

Re: בעיית ישור כללית בגרסה העברית של 3.0.4

פורסם: 08/06/2009 ב-20:48:45
על ידי ttttt
שמא תואיל ותסביר גם מה הבעיה עליה אתה מדבר?

Re: בעיית ישור כללית בגרסה העברית של 3.0.4

פורסם: 09/06/2009 ב-00:32:46
על ידי tolmar
אותה הבעיה בדיוק שאתם מדברים עליה. התמונות מופיעות כאן בתחילת השרשור + קישור לשרשור בענין באתר העולמי.