[מדריך] הסרת מודים שהותקנו.

מדריכים שונים ומגוונים לגרסה phpBB2. שימו לב - פורום זה הינו פורום ארכיון. התמיכה במערכת phpBB2 הופסקה.
U.D.I
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 3102
הצטרף: 18/11/2004 ב-18:15:56
מיקום: Tel Aviv

[מדריך] הסרת מודים שהותקנו.

הודעה שלא נקראהעל ידי U.D.I » 23/12/2004 ב-17:15:45

שלום לכם. קורה לפעמים שיש מוד שהתקנתם אבל הוא לא מה שרציתם? או שהמוד דפק לכם ת'מערכת ולא עשיתם גיבוי? המדריך הזה אני ילמד אותכם איך להסיר מודים.
על מנת להסיר מודים טוטאלית צריך גם למחוק את הטבלאות שלכם ועל זה אני ידבר בהמשך.
אני מביא לכם לדוגמא חלק ממוד קיו באר..לא משנה איזה מוד..

קוד: בחר הכל

#-----[ פתח ]------------------------------------------------
#
includes/functions.php
#
#-----[ מצא ]------------------------------------------------
#
<?php
#
#-----[ אחר כך הוסף ]------------------------------------------
#
#
#
//-- mod : language settings -----------------------------------------------------------------------
//-- mod : qbar ------------------------------------------------------------------------------------

מה שאתם בעצם עושים, זה לפתוח את הדף במבוקש, למצוא את השורה המבוקשת אבל למחוק את השורה שנכתבה לכם תחת "אחר כך הוסף"..בעצם ההתקנה אמורה להפוך בראש שלכם לדבר כזה

קוד: בחר הכל

#-----[ פתח ]------------------------------------------------
#
includes/functions.php
#
#-----[ מצא ]------------------------------------------------
#
<?php
#
#-----[ אחרי, מחק שורה ]------------------------------------------
#
#
#
//-- mod : language settings -----------------------------------------------------------------------
//-- mod : qbar ------------------------------------------------------------------------------------


מקווה שאת החלק הזה הבנתם..
בינתיים:
הוסף אחרי ==> אחרי, מחק שורה.
הוסף לפני ==> למחוק שורה

הינה דוגמא נוספת של עריכת שורה:
מה אם שורות שאתם מחליפים?

קוד: בחר הכל

#
#-----[ חפש ]------------------------------------------
#
define('USER', 0);
define('ADMIN', 1);
define('MOD', 2);
#
#-----[ החלף ב]------------------------------------------
#
define('USER', 0);
define('ADMIN', 1);
define('MOD', 2);
define('LESS_ADMIN', 3);


כאן בעצם יש תוספת קטנה למטה, אבל תיתקלו בכאלה הרבה..זה על אותו עיקרון.
בקטע הנ"ל אתם צריכים למצוא 3 שורות, ולהחליף אותם ב4.
אם אתם רוצים להסיר את המוד אז אתם מחפשים את ה4 שורות ומחליפים אותם ב3!
במילים יותר ברורות, מה שהחלפתם בהתקנה, מחליפים במה שהחליפו איתו..
הייתם צריכים למצוא X ולהחליף אותו בY..כשאתם מסירים את המוד אתם מחפשים Y ומחליפים בX..כעת..המוד צריך להיראות ככה אם מסירים אותו:

קוד: בחר הכל

#-----[ חפש ]------------------------------------------
#
define('USER', 0);
define('ADMIN', 1);
define('MOD', 2);
define('LESS_ADMIN', 3);
#
#-----[ החלף ב..]------------------------------------------
#
define('USER', 0);
define('ADMIN', 1);
define('MOD', 2);


בינתיים..
הוסף אחרי ==> אחרי, מחק שורה.
הוסף לפני ==> למחוק שורה
מצא והחלף ==> החלף את מה שמצאת בהתקנה..

אני מקווה שהבנתם את ההיגיון של הסרת מודים פשוט זה קצת מסובך..
בינתיים אם עשיתם ככה זאת לא הסרה מושלמת..אפשר להסתפק בהסרה הזאת בקבצים אבל ישנם מודים שהטבלאות שלהם יוכלו לעשות בעיות..אז כיצד מסירים אותם? פשוט.
לוקחים את קובץ ההתקנה של המוד או את השורות שהייתם צריכים להריץ בSQL ומחליפים את הקודים שיש שם כמו insert into ו creat ב drop..
ואז להריץ..
ואפשר גם ללכת לPHPMYADMIN (לא יפרט על הכניסה לשם כאן) ולמחוק ידנית את הטבלאות שהותקנו..

זהו..מקווה שהבנתם ושאני עזרתי!
כל הזכויות למדריך שמורות לי כי אני כתבתי אותו ולא מישהו אחר!©
בשם כלא 6 וכל הקדושים©
בהצלחה©

חזור אל “מדריכים - ארכיון”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים

cron