בקשות לסקריפטים

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 28/07/2006 ב-21:10:17

בנוגע להמרה של המסד .
אם אתה רוצה תשלח גיבוי ואני יראה אולי אני יכול להמיר אותו ...
Feelife,Itzik.
ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

exx8
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1040
הצטרף: 11/03/2006 ב-09:01:06

הודעה שלא נקראהעל ידי exx8 » 29/07/2006 ב-20:43:39

את יכול או מישהו אחר לבנות לי סקריפט שימיר לא ידנית מישהו בבקשה יכול לפתח סקריפט כזה ???
1,000 הודעות...
רגע ומה עם "סחתיין על הדרגה"?:(

shaydav
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 2
הצטרף: 22/05/2005 ב-11:35:47

מחפש סקריפט שליחת הודעות :-)

הודעה שלא נקראהעל ידי shaydav » 14/08/2006 ב-00:28:32

יש לי פורום חביב ב PHPBB שאני בונה
אני מעוניין בסקריפט שיכול לפעול על מחשב עצמאי (לא מתוך הפורום)
לשליחת הודעות (קובץ HTML) לרשימת משתמשים שנמצאת בקובץ טקסט.
(כדי שמפרסמים ואנשים שמשלמים על כך יוכלו לשלוח הודעות לכל מי שנמצא אצליהם ברשימת חברים).
למעשה מעיין ספאם אבל חוקי וידידותי לאלו שמאשרים אותו (ע"י הרשמה למועדון לקוחות של מישהו מסוים).
אך אינני מעוניין שאותו אדם יתחיל להסתובב סתם כך במערכת שליחת ההודעות.
תודה.
שי

exx8
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1040
הצטרף: 11/03/2006 ב-09:01:06

הודעה שלא נקראהעל ידי exx8 » 25/08/2006 ב-14:53:35

שלום,
מישהו יכול לבנות לי סקריפט (הוא צריך אבל ממש לדעת טוב php וjava script)
של צ'אט.
אתה שולח הודעה השרת שומר וכל כמה שניות הסקריפט של הג'אווה סקריפט מבקש את ההודעות החדשות ומציג אותם.
אם לא הבנתם בbkid יש משהו כזה...
ואם אפשר אתם יכולים לעשות סמיילים והודעות פרטיות?

iceroy
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 22
הצטרף: 09/06/2006 ב-19:29:03
יצירת קשר:

[בקשה לסקריפט]

הודעה שלא נקראהעל ידי iceroy » 29/08/2006 ב-16:14:44

אני מקווה שזה המקום המתאים לבקש אם לא סליחה אני מחפש סקריפט
שכשהעכבר לא יהיה על התמונה התמונה תראה כך

תמונה

וכשהעכבר יהיה על התמונה היא תראה כך

תמונה

תודה מראש וסליחה אם טעיתי

תמונה

Nati323
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 441
הצטרף: 11/02/2005 ב-14:57:21
יצירת קשר:

Re: [בקשה לסקריפט]

הודעה שלא נקראהעל ידי Nati323 » 29/08/2006 ב-16:51:56

iceroy כתב:אני מקווה שזה המקום המתאים לבקש אם לא סליחה אני מחפש סקריפט
שכשהעכבר לא יהיה על התמונה התמונה תראה כך

תמונה

וכשהעכבר יהיה על התמונה היא תראה כך

תמונה

תודה מראש וסליחה אם טעיתי

תמונה


כבר ביקשת בmircx וענו לך.
תמונה
Wap.Moto-Il.Net אתר wap למכשירים סלולארים

iceroy
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 22
הצטרף: 09/06/2006 ב-19:29:03
יצירת קשר:

נכון..

הודעה שלא נקראהעל ידי iceroy » 29/08/2006 ב-20:15:09

נכון אך ענו לי אחרי ששלחתי את בקשתי פה לא נורא...

dorishay
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 1
הצטרף: 22/10/2006 ב-18:46:36
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי dorishay » 22/10/2006 ב-19:26:44

אני צריך סקריפט של הרשמה כי אני רוצה להירשם לאיזה פורום של smser הוא asp אני מקווה שזה המקום ותודה

SLAVAK
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 13
הצטרף: 05/11/2006 ב-21:13:32

הודעה שלא נקראהעל ידי SLAVAK » 06/11/2006 ב-21:33:10

לדעתי זה רעיון מצוין לפתוח נושא שבו כל אחד יכול לבקש או לתת סקריפטים, אבל יותר טוב שתלמדו את שפת PHP ותתחילו לכתוב אותם העצמכם (כמו שאני התחלתי לעשות לא מזמן).
כך גם תידעו עוד שפת תיכנות... ובמקום שאתם תחפשו סקריפטים של אנשים אחרים, אנשים אחרים יחפשו סקריפטים שלכם... :)
כל אדם חייב להענש על חטאו...

yurigame
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 95
הצטרף: 09/09/2006 ב-20:12:51
מיקום: בבית שלי יושב!!
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי yurigame » 06/11/2006 ב-21:38:47

מישהו יכול לתת לי סיקריפט שמעביר אותי לאתר אחד אחרי 5 שניות
מוסתר המעודכן
יש לך בעיה במערכת פנה אלי ואני יעזור לך
icq: 46441820
אני תומך בחינם

Chen
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2897
הצטרף: 02/06/2006 ב-19:49:24
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Chen » 06/11/2006 ב-23:22:49

yurigame כתב:מישהו יכול לתת לי סיקריפט שמעביר אותי לאתר אחד אחרי 5 שניות

כן..
<META HTTP-EQUIV=REFRESH CONTENT="5;URL=http://www.yoursite.com">
http://www.yoursite.com-כתובת האתר שלך
בברכה,
חן :wink:

iasa
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 2
הצטרף: 22/11/2006 ב-08:13:59

הודעה שלא נקראהעל ידי iasa » 22/11/2006 ב-08:21:29

שלום!

רציתי לדעת איך אפשר לגרום לריענון אוטומטי של דף, פעם אחת בלבד , ברגע טעינתו.

[JS / PHP יתקבלו בברכה]



בתודה.

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 22/11/2006 ב-14:38:19

בmeta :

קוד: בחר הכל

<meta http-equiv="refresh" content="600">


ב js :

קוד: בחר הכל

window.location.reload()
Feelife,Itzik.

ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

iasa
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 2
הצטרף: 22/11/2006 ב-08:13:59

הודעה שלא נקראהעל ידי iasa » 23/11/2006 ב-13:58:54

אם תשים לב, ביקשתי עזרה בסקריפט שמרענן את הדף,

רק פעם אחת

וברגע טעינתו - ישר כשרואים אותו.


תודה.

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 23/11/2006 ב-14:33:23

iasa כתב:אם תשים לב, ביקשתי עזרה בסקריפט שמרענן את הדף,

רק פעם אחת

וברגע טעינתו - ישר כשרואים אותו.


תודה.

אפשר לעשות את זה , על ידי זה שתשלח אחרי הריענון דרך שורת הכתובת לדוגמא
page.php?reload=true
ואז תעשה בדיקה :

קוד: בחר הכל

if($_GET['reload'] != "true")
{
$str="
<html>
<script language="JavaScript">
windows.location.href="page?reload=true";
</script>
</html>
";
print $str;
}

אפשר גם :

קוד: בחר הכל

if($_GET['reload'] != "true")
{
header( 'Location: http://www.site.com/page.php?reload=true');
}
Feelife,Itzik.

ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

cron