הפורום נפל אחרי שהתקנתי את Forum Sort Order

כאן נשוחח על מודים, תוספות ושיפורים למערכת, נעבוד ביחד על תרגום מודים חדשים וכו'. זה המקום לאנשים הטכניים שמעוניינים "לחפור" במערכת ולהתאים אותה כמו שהם רוצים.

מנהל: צוות האתר

חוקי הפורום
יש לקרוא את הנושא "חוקי כתיבה והשתתפות בפורום תמיכה במודים" לפני ההשתתפות בפורום זה. בניגוד לפורומים אחרים כאן בקהילה - בפורום תמיכה במודים יש שימוש באזהרות ומשתמשים שלא ישתתפו בפורום עפ"י הכתוב בנושא הנהלים - יורחקו ממנו. אנא, מנעו מכולנו אי נעימות על מנת שנוכל לעזור לכולכם ללא יוצא מן הכלל.
unfor19
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 3
הצטרף: 21/07/2012 ב-23:00:11

הפורום נפל אחרי שהתקנתי את Forum Sort Order

הודעה שלא נקראהעל ידי unfor19 » 07/10/2012 ב-21:32:17

שלום, ביקשתי תמיכה כבר מהאחראי על ה MOD הזה אבל הוא טוען שהבעיה בפורום שלי לא קשורה ל MOD שלו.
זה הפורום שלי:
http://www.tachbura-forum.co.il

כפי שניתן לראות, זאת ההודעת שגיאה המתקבלת כשמעלים את הפורום

קוד: בחר הכל

שגיאה כללית
SQL ERROR [ mysqli ]

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ASC LIMIT 25' at line 9 [1064]

שגיאת SQL התרחשה בעת טעינת עמוד זה. צור קשר עם המנהל הראשי של המערכת אם הבעיה ממשיכה.


אם למישהו פה יש רעיון או שצריך מידע איך לסדר את זה, אשמח לשמוע, כמו כן יש פה עוד הודעת שגיאה שהתקבלה:

קוד: בחר הכל

SQL ERROR [ mysqli ]

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your
MySQL server version for the right syntax to use near 'ASC LIMIT 25' at line 9
[1064]

SQL

SELECT t.topic_id FROM phpbb_topics t LEFT JOIN phpbb_forums f ON
f.forum_id = t.forum_id WHERE (t.forum_id = 1 OR f.parent_id <> 1) AND
t.topic_type IN (0, 1) ORDER BY t.topic_type DESC, ASC LIMIT 25

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 205
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: includes/db/dbal.php
LINE: 170
CALL: dbal_mysqli->_sql_query_limit()

FILE: includes/functions_phpbbasic.php
LINE: 499
CALL: dbal->sql_query_limit()

FILE: includes/functions_display.php
LINE: 32
CALL: display_phpbbasic_forum_topics()

FILE: index.php
LINE: 28
CALL: display_forums()


אבל היא נעלמה לאחר שהשתמשתי ב- database_update.php (כי קראתי שזה יכול לסדר את הבעיה שלי) מישהו יכול לעזור ? :\

haim43434
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 394
הצטרף: 16/09/2012 ב-16:54:45

Re: הפורום נפל אחרי שהתקנתי את Forum Sort Order

הודעה שלא נקראהעל ידי haim43434 » 08/10/2012 ב-18:53:32

מחק את המוד מהתיקייה (אולי זה יעבוד )

roy9674
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 149
הצטרף: 28/12/2009 ב-15:03:44

Re: הפורום נפל אחרי שהתקנתי את Forum Sort Order

הודעה שלא נקראהעל ידי roy9674 » 08/10/2012 ב-19:31:37

המוד לא עודכן משנת 2009 ונבנה לגירסא 3.0.4

Shlomi1
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2090
הצטרף: 12/04/2009 ב-21:28:31
יצירת קשר:

Re: הפורום נפל אחרי שהתקנתי את Forum Sort Order

הודעה שלא נקראהעל ידי Shlomi1 » 12/10/2012 ב-07:43:35

נראה שהצלחת להתגבר על הבעיה.

לטובת הכלל שתף אותנו כיצד הצלחת להתגבר על הבעיה

unfor19
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 3
הצטרף: 21/07/2012 ב-23:00:11

Re: הפורום נפל אחרי שהתקנתי את Forum Sort Order

הודעה שלא נקראהעל ידי unfor19 » 26/10/2012 ב-11:37:48

אחד המודים שהתקנתי שינה את ה'מיון נושאים' לכל המשתמשים, קיימים וחדשים שנרשמים.
בהגדרות הוא שינה את זה ל 'b' כאשר אין שום דבר שמוגדר עם 'b' , זה אמור להיות 't' ואז המיון יהיה לפי 'זמן תגובה'.
בכל אופן , הפתרון הוא הרצת השאילתא הזאת ב - PHPMyAdmin

ALTER TABLE phpbb_users CHANGE user_topic_sortby_type user_topic_sortby_type VARCHAR( 1 ) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_bin NOT NULL DEFAULT 't'

אם למישהו יש עוד בעיה עם זה אפשר לשלוח לי הודעה ... הפתרון דיי פשוט למי שמבין SQL

ttttt
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1435
הצטרף: 08/01/2006 ב-21:29:11

Re: הפורום נפל אחרי שהתקנתי את Forum Sort Order

הודעה שלא נקראהעל ידי ttttt » 26/10/2012 ב-20:10:41

להבנתי, החלק הבעיתי בשאילתה הוא זה:

קוד: בחר הכל

ORDER BY t.topic_type DESC, ASC LIMIT 25
מה שזה אומר זה לתת את תוצאות השאילתה בסדר עולה (ASC) ובסדר יורד (DESC). זה כמו לבוא לחייט עם זוג מכנסיים ולבקש ממנו שיקצר אותם ויאריך אותם. אולי יש חייטים שיודעים לעשות זאת, אבל MySQL יודע לתת את התשובה בסדר עולה או בסדר יורד, אבל לא בשניהם.

unfor19
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 3
הצטרף: 21/07/2012 ב-23:00:11

Re: הפורום נפל אחרי שהתקנתי את Forum Sort Order

הודעה שלא נקראהעל ידי unfor19 » 06/02/2016 ב-20:01:45

ttttt כתב:להבנתי, החלק הבעיתי בשאילתה הוא זה:

קוד: בחר הכל

ORDER BY t.topic_type DESC, ASC LIMIT 25
מה שזה אומר זה לתת את תוצאות השאילתה בסדר עולה (ASC) ובסדר יורד (DESC). זה כמו לבוא לחייט עם זוג מכנסיים ולבקש ממנו שיקצר אותם ויאריך אותם. אולי יש חייטים שיודעים לעשות זאת, אבל MySQL יודע לתת את התשובה בסדר עולה או בסדר יורד, אבל לא בשניהם.


כעבור 4 שנים-
הפקודה: ORDER BY Col1 ASC, Col2 DESC
ממיינת את הטבלה בסדר עולה לפי העמודה Col1 ולאחר מכן ממיינת את Col2 בסדר יורד.
הדוגמא שהבאת עם החייט נחמדה :) אבל אין פה סתירה.

ttttt
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1435
הצטרף: 08/01/2006 ב-21:29:11

Re: הפורום נפל אחרי שהתקנתי את Forum Sort Order

הודעה שלא נקראהעל ידי ttttt » 03/05/2016 ב-01:10:47

unfor19 כתב:כעבור 4 שנים-
הפקודה: ORDER BY Col1 ASC, Col2 DESC
ממיינת את הטבלה בסדר עולה לפי העמודה Col1 ולאחר מכן ממיינת את Col2 בסדר יורד.
הדוגמא שהבאת עם החייט נחמדה :) אבל אין פה סתירה.


זו אולי הפקודה, אבל זה לא הקוד שמופיע במעלה השרשור הזה. הקוד שמופיע במעלה השרשור הוא בדיוק כפי שציטטתי, והוא כמובן לא תקין (אין שם זכר ל "Col2").


חזור אל “מודים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים

cron